knulla
Hejsan! tuff ung här som är sugen på att prova något aldeles nytt för mig ! nämligen analsex! har kompisar som nyligen provat och hälften säger det är underbart medans andra halvan säger det gör ont, jag har iaf bestämt mig för att prova! Sugen att prova tillsammans med mig? ta mig där bak? det är viktigt att du inte har för stor kuk, tror inte det går då… Skriv till mig ?

knullkontakter

14 svar “Knulla mig där bak?

  1. Hej du kan få köra doggy styl med mig oh få rida mig gör vad du vill du kan nå mig på denna e-post ahlberg00@hotmail.com hör av dig om du vill knulla

  2. God damn it! Du är nog den hetaste tjejen jag sett detta år! Skulle vilja säga vacker men het är nog en bättre definition på din rumpa! Jag skulle lätt vilja få äran att ta dig bak ifrån!! 😉 24 årig väl tränad kille som väntar på dig 😉

  3. riktigt snygg du va då, skulle gärna knulla dig analt, har inte jättestor kuk men inte jätte liten heller;)

  4. Hej vill du ha min kuk där bak hör av dig jukka.maatta@tele2.se tel 0704614536 lördag kväll är bra hoppas du hör av dig

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *