sexiga killarVar alla sexiga killar har tagit vägen? Är du SINGEL….och vill förbli sådan…för det vill jag…men för den skull inte lössläppt… Lång…..gärna mörk…med humor och ett fantasifullt och händigt handlag…Med det mesta… Så hör av dej till mej..om du gillar….XL-kvinnor..40+…som vet vad de vill…och inte på något sätt är desperat…verbal och smart…och som vill bli bortskämd…på alla sätt. Jag svarar INTE på mail från personer som är gifta, under 30 år, om du är en riktig läckerbit kan jag sträcka mej ner till 28…*skrattar* Du måste kunna skriva något vettigt och visa att du är något mer än en grottmänniska…Jag är inte intresserad av storlekar eller bilder på vad du har att visa upp…men gärna en bild på hur du ser ut…från axlarna och uppåt… Rätt man kommer att få uppleva saker som han bara i sina vildaste fantasier har drömt om….Jag har få tabun med rätt person…. Jag väntar…..

knullkontakter

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *