vanlig mjuksex22-årig Skånetös söker dig kille som tycker om vanlig mjuksex med lite dominanta inslag. Själv tänder jag nämligen oerhört mycket på när killen är lite dominant och vet vad han vill ha. Du får gärna ta ett tag i mitt hår och trycka ner mig till din lem och tvinga mig att suga, du får gärna binda fast mig i sängen och ge mig en omgång med din livrem och du får gärna när jag sitter på knä framför dig spruta ner mitt ansikte och sen beordra mig att slicka rent. NÄr det gäller det sexuella njuter jag mest av att vara lite underställd dig och i första hand koncentrera mig på din njutning. När du är nöjd lär jag antagligen vara plaskvåt och tar då gärna emot en tunga som slickar mig till orgasm. Låter detta intressant så hör gärna av dig till mig. Lite mer info om mig. Jag är 22 år, bor i Malmö, jobbar som kontorist, är singeltjej sedan 2 år tillbaka och har ännu ej träffat den rätta. Har tidigare haft ett kk-förhållande med en kille som nu träffat sin kärlek och inte längre har nåt behov av mig. Behov har dock jag – det har vi väl alla…:) – söker därför dig man som kan tänka dig ett kk-förhållande utan några andra krav. Hör av dig och berätta mer om dig själv. Jag är mest intresserad av din version om vad vi skulle göra i sängen. Skulle det sedan tilltala mig så kan jag höra av mig igen och då kan vi utbyta lite andra fakta om varandra. Diskretion, friskhet är givet. Kan ej lova att alla får svar. Kram Jessica Hoppas på snabb kontakt.

knullkontakter

Ett svar på annonsen “KK i malmö-trakten sökes

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *