knulla
Hejsan! tuff ung här som är sugen på att prova något aldeles nytt för mig ! nämligen analsex! har kompisar som nyligen provat och hälften säger det är underbart medans andra halvan säger det gör ont, jag har iaf bestämt mig för att prova! Sugen att prova tillsammans med mig? ta mig där bak? det är viktigt att du inte har för stor kuk, tror inte det går då… Skriv till mig ?

knullkontakter

14 svar “Knulla mig där bak?

  1. God damn it! Du är nog den hetaste tjejen jag sett detta år! Skulle vilja säga vacker men het är nog en bättre definition på din rumpa! Jag skulle lätt vilja få äran att ta dig bak ifrån!! 😉 24 årig väl tränad kille som väntar på dig 😉

  2. riktigt snygg du va då, skulle gärna knulla dig analt, har inte jättestor kuk men inte jätte liten heller;)

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *