Hej! Jag tycker mycket om mjuksex MEN vill också ha “extra krydda”. Tillsammans exprimenterar och utforskar vi vår sexualitet. Tänjer på gränserna, provar nya upplevelser och förverkligar våra fantasier. Jag är open-minded och testar gärna nya saker. Du måste tycka om att tillfredställa en kvinna och att se henne njuta. Jag tycker mycket om att tillfredställa en man och se-höra dig njuta. Söker något utöver det vanliga… vill ha händer som smeker, tunga som utforskar…kombinationen mjukhet och det där…hårda och bestämda…vill ha bondage och smisk-men utan förnedring. Vill bli bunden, smiskad och “tagen”. Tycker om kombinationen “smek och smisk”. Bind mig på alla sätt (fastbunden, bröstbondage etc.) Vill vara bunden och utlämnad till dig medan du smeker, slickar, smiskar och vi har alla former av sex, till bådas tillfredställelse. (Även klämmor, nypor etc.) Gärna smisk även utan bondage. Känna dina händer smeka min rumpa sen övergå till upphetsande smisk, känna hur jag blir varm och röd. Vill ha mycket smek, slick och sug + lite tuffare lekar där du är dominant (men jag är inte genuint undergiven så jag söker inte en dominant man). Allt sker i kombination med närhet, sensualitet, ömhet och intimitet. (INTE intreserad av sadism, förnedring, master/slave, toasex eller wet) Jag är en utbildad 48-årig kvinna (skild-inga barn) i Stockholm. Blond, blåögd, söt och attraktiv. Sensuell, mjukt kvinnlig och varm. Kurvigt fyllig med yppiga kvinnliga former, 167 cm. Stor byst, bred bak. MEN stadigt på väg ner till mullig. Är seriös i mitt sökande och vill att det ska utvecklas till en fast relation. Att vår personkemi stämmer och att vi har mer än sex gemensamt är viktigt. Du är singel 45-60 och vill ha en fast relation. Du söker en partner med samma läggning och intressen. Du är varm, omtänksam, ärlig, nyfiken, positiv, empatisk – med IQ & EQ. Vill både ge och få mycket ömhet och närhet. . Du har ordnade sociala och ekonomiska förhållanden. Svarar bara på mail-från dig som förstår att man kan söka seriöst även här!

knullkontakter

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *