älskare sökesLång, kraftig livsnjutande tjej/kvinna söker lång trevlig man för diskreta träffar på ditt hotell när du besöker Norrköping/Linköping. Snälla, svara bara om du besöker Norrköping/Linköping och stannar över på hotell då och då för jag går absolut inte hem till någon och jag kan inte träffa dig hemma hos mig.

 

Jag vill träffa en man som vet hur man tar hand om och skämmer bort en kvinna på alla sätt både i och utanför sängen. Jag vill träffa en man för ett långvarigt (mer eller mindre) regelbundet älskare/älskarinne förhållande – jag är INTE intresserad av one night stands. Finns du?? Hör av dig till mig snarast så får vi se vad det kan leda till. Foto ett krav och ger ett i retur på mig.

knullkontakter

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *