Hej skriver om min annons vill träffa håriga killar alltså på bringa resten hel rakad mellan 27-45 jag är väldig öppen tjej rakt på sak vill träffa en kille som jag han gos o mysa med länge mycket sex gillar jag HATAR när killar fegar ut när man ska ha en date o man fixar sig med stringtrosa eller body på styups o kort kort o en läcker topp o sen att man får vänta på dem o inte dyker upp du blir man less o besviken på detta..

 

därför söker jag en som vågar ta stegen ut o inte blyga typer du får dem leta vidare finns inte en chans hos mig Har blivit mycket på sistonde tiden att ingen vågar vad är det för killar som inte hör av sig när man har DATE.. Hoppas det finns någon därute som vill DAJTA mig som jag är o inte FEGAR UR dem får leta vidare OK??!! Dem vet ej vad dem går miste om en läcker tjej som mig *ler* Hör av er Hoppas det finns någon för mig puss o kram vinnie

knullkontakter

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *