Tänkte prova om det går att hitta drömkillen här även om det bara är för lite skönt och mysigt sex. Jag är en ganska oerfaren mullig tjej som söker en kille i Skåne (möjligtvis Blekinge) som är i åldern 20-29 år. Du ska ha bra och fräscht utseende (vad som är bra värderar du själv) och du ska kunna behandla mig ödmjukt, men ändå vara lite dominant. Säger jag nej till något så betyder det dock nej. Vid en IRL-träff vill jag använda kondom och jag tar inte satsen i munnen.

 

Däremot älskar jag oralsex och ställer upp på det mesta. (Inget för kinky!) Jag har skype och cam (men visar mig bara i camen om du gör det) och föredrar att tala där. Så känner du fortfarande efter att ha läst ovanstående text att du skulle vara rätt man för mig så tveka inte att skriva nu! (Jag vill INTE ha några svar från dem över 29 år eller som bor utanför skåne/blekinge!)

knullkontakter

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *