OBS! Denna annons vänder sig bara till män över 50 (gärna äldre men potenta) och med kraftig övervikt. Snälla alla andra svara inte. Snälla. Hur mycket ni än tycker att ni skulle vara bättre för mig! Jag vill ha foto. Helst naket och helbild. Och att ni berättar om er själva mer än några ord. Ni skall kunna hantera rollspel, kunna vara i rollen som sträng litet emotionellt avstängd pappa till sin typ 12åriga dotter.

Det skall ske som i smyg. Du får inte röra mig eller ha sex med mig på vanligt sätt. Du måste kunna orda ett tryggt ställe för oss att vara på. Vet du med dig att detta (något av ovanstående) kommer att bli svårt för dig att klara eller hantera, skriv inte alls. Jag ber dig respektera detta. Berätta om vad du vill göra, enligt ovanstående ramar, hur du tänker om detta och lite om dig själv. Gärna för upprepade möten om det hela fungerar för oss båda. Läs annonstexten igen. Jag vill inte upprepa mig 200 gånger. Tack på förhand.

knullkontakter

Ett svar på annonsen “Suga pappa snällt

 1. Hejsan!
  Jag är glada och framåt människor som älskar livet och vill ta vara på det 🙂
  Vill gärna träffa dig och leka med undergiven.
  Jag älskar sex mm!
  Gillar även att leka länge ;)!!
  Älskar att utforska och utmanas sexuellt och vill ha dig som är nyfiken och säker på sig själv!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *