Här har ni en väldigt trevlig tjej på 35 år som lever ensam. Jag är blond och har blå ögon lite halvrund. Skriver det så alla Ni som söker slanka kvinnor vet det. Jag trivs med mig själv och vill gärna träffa någon mysig kille att ha lite roligt med. När man känner för det. Kravet är att du är mellan 30-48 år och har en bra ekonomi. Då jag tycker mycket om att vara på hotell. Låter det intressant så hör av dig. Jag vill inte ha någon chatträff eller webbträff.

För kontakt,
Skriv här!

knullkontakter

Ett svar på annonsen “Tjej söker kille

  1. jag heter lasse jag söker efter trevligt förhållande med en trevlig tjej
    som inte dricker hon får röka det gör jag och hon ska vara drog fri
    jag tar inga droger heller

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *